Alajärven musiikkiopisto hakee vaskisoitinten opettajia

Alajärven musiikkiopisto julistaa haettavaksi

* VASKISOITINTEN OPETTAJAN VIRAN 1.8.2017 alkaen  (pääpaikka: Jalasjärvi)

* Samalla haetaan VASKISOITINTEN TUNTIOPETTAJAA 1.8.2017 alkaen (pääpaikka: Alajärvi, opetusalueena koko oppilaitoksen toiminta-alue sekä Kauhajoen Panula-opisto).

Alajärven musiikkiopiston toiminta-alueena on Alajärvi, Soini ja Kurikka, mukaan lukien Jalasjärven ja Jurvan alueet. Panula-opiston toiminta-alueeseen kuuluvat Kauhajoki, Isojoki, Teuva ja Karijoki.

Opetusvelvollisuuteen kuuluu vaskisoitinopetusta ja yhteissoiton/orkesterien johtamista toimialueen kunnissa tarpeen mukaan. Opettajat osallistuvat sekä musiikkiopiston yleiseen että oman opetuksen kehittämiseen. Kaikkien opettajien on osallistuttava aktiivisesti oppilasrekrytointiin. Lisäksi opettajan velvollisuuteen kuuluu tehdä muut rehtorin antamat työtehtävät. Arvostamme monipuolisuutta sekä innovatiivista ja tutkivaa otetta opetukseen. Uuteen opetussuunnitelmauudistukseen perehtyminen katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen mukaan (986/1998) ja palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan.

Hakijat tai osa heistä voidaan tarvittaessa kutsua haastatteluun ja mahdolliseen opetusnäytteeseen sekä soittonäytteeseen.

Hakemukseen on liitettävä ansioluettelo ja kelpoisuuden osoittavat todistukset. Virkaan valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa valitsemisesta hyväksyttävä lääkärintodistus ja esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tiedustelut:
Apulaisrehtori Auli Tuohimäki, puh. 0400 915 638
Rehtori Virpi Veskoniemi, puh. 044 297 0460

Hakeminen:
Hakemus tulee jättää ensisijaisesti Kuntarekry.fi:n sähköisen hakulomakkeen kautta. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa osoitteella: Alajärven sivistyspalvelut, Sairaalatie 3, 62900 ALAJÄRVI. Kuoreen merkintä hakemus. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo tai CV. Hakemusasiakirjoja ei palauteta

Hakuaika päättyy 12.6.2017 klo 15:00

Alajärven musiikkiopiston johtokunta