Järvi-Pohjanmaan perusturvassa haettavana terveyskeskuslääkärin virka

Järvi-Pohjanmaan terveyskeskus tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon palvelut Alajärven ja Vimpelin noin 13.000 asukkaalle. Yhteistoiminta-alueen pääterveyskeskus sijaitsee Alajärvellä, jossa ovat myös 27-paikkainen akuuttiosasto sekä laboratorio ja röntgen. Yleislääkäripalvelujen lisäksi Alajärvellä on saatavilla myös sisätautilääkärin, röntgenlääkärin sekä urologin palveluja. Terveysasemat sijaitsevat Lehtimäellä ja Vimpelissä.

Lääkärin virkoja alueella on yhteensä 9. Hyvä perehdytys ja työkavereiden vahva tuki takaavat mahdollisuudet menestyä ja kehittyä työssä. Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alue kuuluu Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriin. Ilta- ja yöpäivystys tapahtuu Seinäjoella.  

Olemme mukana Etelä-Pohjanmaan SOTE:n valmistelutyössä.

Järvi-Pohjanmaan terveyskeskuksessa julistetaan haettavaksi 31.8.2017 klo 12.00 mennessä TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN  VIRKA   1.10.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Virkaan vaaditaan lail­listetun lääkärin pätevyys sekä hyvä suomen kielen taito.

Palkkaus on  KVTES:n ja LS:n  mukaan. Palkkatoiveesta neuvotellaan. Myös osa-aikaisuus on mahdollista.

Hakemus tehdään ensisijaisesti Kuntarekryn sähköisen järjestelmän hakulomakkeella. Paperimuotoinen  hakemus on mahdollista toimittaa  peruspalvelujohtaja Tanja Penninkankaalle  osoitteella Järvi-Pohjanmaan perusturva, Lääkärintie 1, 62900 Alajärvi.

Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Työpaikkamme on savuton.

Lisätiedot: terveyspalvelujohtaja Ioannis Stogiannidis, puh. 040 156 3766 ja
peruspalvelujohtaja Tanja Penninkangas, puh. 040 351 7710,

e-mail: etunimi.sukunimi@alajarvi.fi

Lisätietoja: www.jarvipohjanmaanperusturva.fi