Järvi-Pohjanmaan perusturva hakee sairaanhoitaja/terveydenhoitajaa (2) lääkäri-hoitaja vastaanottotoimintoihin

Järvi-Pohjanmaan perusturva järjestää terveydenhuoltopalvelut noin 14 000 kuntalaiselle Alajärven terveyskeskuksessa ja Vimpelin ja Lehtimäen terveysasemilla.  Tuotamme vastaanottopalvelut lääkäri-hoitaja- työparimallilla ja hoitajan vastaanotoilla. Alajärven terveyskeskusta remontoidaan viihtyisäksi työympäristöksi.

Haemme perusturvaan sairaanhoitaja/terveydenhoitajaa (2) lääkäri-hoitaja vastaanottotoimintoihin. Työ on haastavaa ja mielenkiintoista ja vaatii itsenäistä päätöksentekokykyä ja halua palvella asiakkaita kiireessäkin. Toivomme kokemusta vastaanottotoiminnasta ja intoa kehittää tiimien työtä yhä paremmaksi. Työ alkaa 1.8.2017 tai sopimuksen mukaan. Haku päättyy 17.7 klo 12.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa asetuksessa (559/94) tarkoitettu koulutus. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan. Noudatamme 4 kk koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tiedustelut päivystävä sairaanhoitaja Milaja Ketonen p. 040 739 8322.

Hakemukset ensisijaisesti Kuntarekry.fi sähköisen hakulomakkeen kautta. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa peruspalvelujohtaja Tanja Penninkankaalle, Järvi-Pohjanmaan terveyskeskus, Lääkärintie 1,  62900 Alajärvi. Paperihakemukseen tulee liittää ansioluettelo.

Työpaikkamme on savuton.