Haettavana kaksi terveyskeskuslääkärin virkaa

Järvi-Pohjanmaan terveyskeskuksessa julistetaan haettavaksi 9.4.2018 klo 12.00 mennessä kaksi terveyskeskuslääkärin virkaa 1.5.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Virkaan vaaditaan lail­listetun lääkärin pätevyys sekä hyvä suomen kielen taito.

Palkkaus on  KVTES:n ja LS:n  mukaan. Palkkatoiveesta neuvotellaan. Myös osa-aikaisuus on mahdollista.

Hakemus tehdään ensisijaisesti Kuntarekryn sähköisen järjestelmän hakulomakkeella. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa vs. peruspalvelujohtaja Marita Ylilahdelle osoitteella Järvi-Pohjanmaan perusturva, Lääkärintie 1, 62900 Alajärvi.

Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.  Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Työpaikkamme on savuton.

Järvi-Pohjanmaan terveyskeskus tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon palvelut Alajärven ja Vimpelin noin 13.000 asukkaalle. Yhteistoiminta-alueen pääterveyskeskus sijaitsee Alajärvellä, jossa ovat myös 27-paikkainen akuuttiosasto sekä laboratorio ja röntgen. Yleislääkäripalvelujen lisäksi Alajärvellä on saatavilla myös sisätautilääkärin, röntgenlääkärin sekä urologin palveluja. Terveysasemat sijaitsevat Lehtimäellä ja Vimpelissä.

Lääkärin virkoja alueella on yhteensä 9. Hyvä perehdytys ja työkavereiden vahva tuki takaavat mahdollisuudet menestyä ja kehittyä työssä. Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alue kuuluu Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriin. Ilta- ja yöpäivystys tapahtuu Seinäjoella.
Olemme mukana Etelä-Pohjanmaan SOTE:n valmistelutyössä.

Lisätiedot:
terveyspalvelujohtaja Ioannis Stogiannidis, puh. 040 156 3766 ja
vs. peruspalvelujohtaja Marita Ylilahti, puh. 044 297 0265

e-mail: etunimi.sukunimi(at)alajarvi.fi

Lisätietoja: www.jarvipohjanmaanperusturva.fi