Nuorisovintti

Alajärven NUORISOTILAT

Alajärven nuorisovintti

KÄYTTÖVUOROT

KE

klo 15:00-16:00

Etsivä nuorisotyön avoimet ovet

 

klo 15:00-20:00

NUORISOVINTTI AUKI, avoimet ovet

PE

klo 18:00-22:00

NUORISOVINTTI AUKI, avoimet ovet

Voit lukea uusimmat tiedot nuorisokeskuksen aukioloajoista, valvojista ja teemailloista tilojen facebook sivustolta: AlajärvenNuorisovintti

Facebook sivustolla otamme huomioon nuorison toiveet ja yritämme toteuttaa niitä parhaamme mukaan. Nuortenillat on suunnattu 13 – 18 vuoden ikäisille.

Nuortenillat ovat päihteettömiä ja savuttomia. Valvojina toimivat täysi-ikäiset luotettavat henkilöt ja nuorisotyöntekijä. Keskiviikkona paikalla on yleensä yksi valvoja ja perjantaisin kaksi valvojaa.

Keskiviikkoisin klo 15-16.00 Etsivä nuorisotyö avoimet ovet

Etsivät auttavat mm.
•Opiskelupaikan etsimisessä
•Työ-tai työkokeilupaikan kartoittamisessa
•Palveluasioiden selvittämisessä
•Omien voimavarojen löytymisessä
•Tulevaisuuden suunnitelmien selkeyttämisessä

Alajärven nuorisovintin, Sairaalatie 3 tilojen varaukset sekä tilavaraukset: vapaa-aikaohjaaja Oskari Viitakangas, puh. 044-2970271 tai oskari.viitakangas(at)alajarvi.fi

Hinta 8€/tunti +alv.

Tiloissa toimii nuorisopalvelut, Starttipaja Laituri sekä Etsivä nuorisotyö.


Lehtimäen nuorisotila,
Rannankyläntie 3 (Nuorisoseura), 63500 Lehtimäki

tiistaisin klo 17.00-20.00

perjantaisin klo 18.00-22.00

Lehtimäen nuorisotilat on yksi Järvi-pohjanmaan yhteistoiminta-alueen nuorisotiloista. Nuorisotiloihin voi tulla hengailemaan kavereiden kanssa, kahvia juomaan, pelailemaan PlayStation - pelejä, biljardia ja pingistä.

Voit lukea uusimmat tiedot nuorisokeskuksen aukioloajoista, valvojista ja teemailloista tilojen facebook sivustolta: Lehtimäen nuoppari

Facebook sivustolla otamme huomioon nuorison toiveet ja yritämme toteuttaa niitä parhaamme mukaan. Nuortenillat on suunnattu 13 – 18 vuoden ikäisille.

Nuorten illat ovat päihteettömiä ja savuttomia. Kaikille avointen nuorteniltojen valvojina toimivat täysi-ikäiset luotettavat henkilöt ja nuorisotyöntekijä. Keskiviikkona paikalla on yksi valvoja ja perjantaisin kaksi valvojaa.