Kulttuuripassi – tapahtumia marras-joulukuussa

Tapahtumia tiedossa! Kulttuuripassi #kulttuurinkuplia

Marraskuun hämäryyden tultua voi lähteä nauttimaan kulttuurielämyksistä sisätiloissa. Kulttuuripassi kutsuu sinut, teidät osallistumaan vielä loppuvuoden tapahtumiin. Marraskuussa on esimerkiksi Alajärven musiikkiopiston matinea Nelimarkka-museolla ja Runo&Musiikki-iltoja Alajärven, Lehtimäen ja Vimpelin kirjastoissa yhteistyössä Alajärven musiikkiopiston sekä Etelä-Pohjanmaan musiikkiopiston kanssa (Vimpelin tilaisuus).

Taidetta on tarjolla monessa näyttelyssä – kannattaa käydä katsomassa Nelimarkka-museolla Hetki ja tulevaisuus näyttelyä, jossa on 20 Seinäjoen Taiteilijaseuran jäsentaiteilijan teoksia. Villa Väinölän näyttely Läpi näkyvän kutsuu tutustumaan Tapio Hirvosen taiteeseen. Hän kertoo taiteen tekemisen olevan itselleen välttämättömyyttä sekä ajattelun jatketta ja tunteen kuvausta. Soinin kirjastossa puolestaan on nuoren taiteilijan, 16-vuotiaan Kerttu Leppäsen taidenäyttely. Valtava kiinnostus kuvataiteisiin ja luovuuteen on aina ollut läsnä Kertun elämässä. Alajärven kaupunginkirjastossa on Marianne Mela-Vainion näyttely Metsää puilta – suomalaisten eläinten elämää, jossa teemana ovat luonnon eläimet ja niiden asuinsijat. Luonto, ja sen äärelle pysähtyminen, hengittäminen – aistit täyteen uutta voimaa. Joulukuussa on myös monenmoista tarjolla, seuraa Alajärven kaupungin kotisivuja ja tapahtumien järjestäjien tapahtumailmoituksia.

Kulttuuripassiin voi kerätä merkintöjä osallistumalla esimerkiksi näyttelyihin, konsertteihin, luennoille, tapahtumiin tai työpajoihin. Täyden passin, 8 kpl merkintöjä, tämän vuoden puolella palauttaneiden kesken arvotaan yllätyspalkintoja. Kampanjaan voi osallistua instagramissa käyttämällä #kulttuurinkuplia-aihetunnistetta. Kulttuuripassi on siis voimassa 1.9.2021–31.5.2022 ja keväällä arvotaan pääpalkinto viikonloppu Villa Mustaniemessä Ähtärinjärven rannalla. Hae oma passisi vaikka seuraavalla kirjastoreissullasi.