Pyöräilykausi käyntiin toukokuussa

PYÖRÄILYKAUDEN AVAUS
Pyöräilykausi 2022 polkaistaan käyntiin ensi viikolla Alajärven Palotorilla 2.5.2022 klo 17.00-19.00 ja Lehtimäen palvelupisteen pihassa 3.5.2022 klo 17.00-19.00. Lähde pyöräilemään ja käy omatoimisen pyöräilylenkin lomassa hörppäämässä mehua, täyttämässä arvontalippu sekä nappaamassa mukaan ohjeet venyttelyyn pyöräilyn rasittamille lihaksille.

MESTARIPYÖRÄILIJÄKAMPANJAT
Mestaripyöräilijäkampanja on suunnattu perinteisesti aikuisille, missä tavoite on pyöräillä 1.5.-31.8. välisenä aikana 1000km. Lapsille (alle 15-vuotiaille) on suunniteltu mestarisuksittelijan tapaan oma mestaripyöräilijäkampanja, missä tavoitteena on pyöräillä ikä x 20km kampanja-aikana. Niin aikuisten kuin lasten mestaripyöräilijät palkitaan kampanjan päätyttyä pokaalilla tai tuotepalkinnolla.

VIHKOPYÖRÄILY
Vihkopyöräilyssä Alajärven ja Lehtimäen alueella on merkattuja postilaatikoita, mistä löytyy pyöräilyvihko. Postilaatikot ovat Levijoella, Luoma-aholla, Paalijärvellä, Vimpelin ja Alajärven rajoilla, Kurejoella, Menkijärvellä, Leunankylällä, Valkealammen tienhaarassa, Töysän rajalla, Rapakonpurossa, Hauta-ahon risteyksessä, Livonmäellä, Rantakankaassa, Länsikylän kentän tienhaarassa ja Härkänevalla . Kaikkien 1.5.-30.9.2022 pyöräilyvihkoihin nimensä kirjanneiden kesken arvotaan JOPO-polkupyörä maanantaina 10.10.2022. Jokainen nimi vihkossa on arpalippu arvonnassa, eli mitä useammin pyöräilee postilaatikolle, sitä suurempi mahdollisuus on voittaa JOPO-pyörä omakseen. Arvottava JOPO on esillä Uimahallin aulassa.