Syyslomaviikon ohjelma 2023

Tapahtumissa ei pääsymaksua/ilmoittautumista ellei toisin mainita. Ilmoittautuminen tapahtumiin 6.10.2023 mennessä täällä:

Pe 13.10. klo 17-22 Syysloman etkot Nuorisotila Pysäkillä

Herkkuja, kisailua ja hengailuja. Yhteistyössä Etsivä nuorisotyö.

La 14.10. Retki Särkänniemeen Karmivaan Karnevaaliin

Syksyn huvipuistattavin tapahtuma Karmiva Karnevaali!

Lokakuussa pääset kokemaan Särkänniemen huvilaitteet myös tunnelmalliseen pimeään vuodenaikaan ja upeasti valaistuina, kun Karmiva karnevaali saapuu tuomaan iloa ja jännitystä syyslomalle.

Retken hinta 35€ sis. huvipuistorannekkeen, matkat ja vakuutuksen (ei tapahtuman sisäisiä maksuja).

Ilmoittautuminen pe 6.10. klo 22.00 mennessä

Alle 11-vuotiaat huoltajan seurassa.

Särkänniemessä on Karmivan Karnevaalin aikana myös erillisellä pääsymaksulla olevia kauhukohteita, jotka eivät sisälly lipunhintaan ja niiden suositusikäraja on K-15. Huvipuistolaite tornado on poissa käytöstä karnevaalin aikana. Tutustu Karmivan Karnevaalin kauhukohteisiin osoitteessa
https://sarkanniemi.fi/fi/karmiva-karnevaali

Lähtö Nuorisotila Pysäkiltä (Järvikatu 5) Klo 11.00 ja paluu n. klo 24.00. (Särkänniemessä ollaan klo 14-20.00). Järj. Nuorisopalvelut

Ma 16.-to 19.10. Haravointikampanja

Nuoret haravoivat ikäihmisten pihoja! Ilmoittautuminen viim. pe 6.10. klo 22.

Nuori 7lk-18v: Ilmoittaudu haravoijaksi ja saat palkinnoksi pääsyn Cledosin keikalle Kivitippuun! Haravointia 2h/hlö. Tarkka haravointiajankohta ja -kohde sovitaan henkilökohtaisesti syyslomaa edeltävällä viikolla. Voit haravoida yksin tai kaksin kaverin kanssa. Jaana voi toimia varakaverina 🙂 Jaanalta saa myös lainaharavat ja hanskat omaksi. Sinulla olisi hyvä olla käytössä kulkuväline esim. pyörä, mopo tai auto. Voimme tarvittaessa hoitaa kyydityksen kohteeseen myös kaupungin Tintti-autolla.

Ikäihminen/läheinen: Ilmoita pihasi haravoitavaksi! Ilmoittautuminen joko www.alajarvi.fi/nuoriso tai p. 0401346706. Kampanja on suunnattu henkilöille, joille haravointi on syystä tai toisesta haastavaa. Osallistuminen on maksutonta. Haravointia 2h/piha. Haravointiajankohta sovitaan henkilökohtaisesti puhelimitse kampanjaa edeltävällä viikolla. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi, haravoitavan pihan osoite, pihan omistajan nimi sekä toivomasi haravointiajankohta. Nuoret saavat haravoinnista palkaksi konserttimatkan Kivitippuun Cledosin keikalle!

Ma 16.10. Hyvinvointipäivä

Klo 12-14 Laavupäivä Karhulaavulla. Leikkimielistä kisailua ja makkaranpaistot. Yhteistyössä Alajärven liikuntapalvelut.

Klo 16-19 Nuorten hyvinvointi-ilta Pysäkillä. Kosmetologin palveluja, tuote-esittelyjä, hyvää ruokaa ja juomaa sekä rentoa ja vapaaehtoista ohjelmaa aiheista uni, liikunta, ravinto, kuukautiset, seksuaalisuus ja mielenterveys. Yhteistyössä Alajärven liikuntapalvelut, Kasvo- ja jalkahoitola Sinikello ja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen Akuuttitiimi. Ilmoittautuminen viim. 6.10. klo 22.

Ke 18.10. klo 13-16 Hopsis-liikkuva leikkimaa Monitoimihallilla

Innovatiivisia ja jännittäviä pomppulinnoja!

To 19.10. klo 10-12 ja klo 13-15 Nerf-pelit Monitoimihallilla

Klo 10-12 1.-3.lk

Klo 13-15 4.-6.lk

Nonstoppina, eli voit tulla ja lähteä omien aikataulujen mukaan. Paikalla on ohjeistus joukkuejaosta, pelin kulusta ja säännöistä. Sopii myös aloittelijoille.