Alajärven Liikunta-Aalto 2020 mukana tv-ohjelmassa!

Vuoden alussa startannut Liikunta-Aalto on aloittanut pyyhkäisyn yli Alajärven.
 
Elixirin tuottama Tv-ohjelma Mestarien maa kävi kuvaamassa Alajärvellä Liikunta-Aallon alkuloiskeita. Ohjelma esitetään AlfaTV kanavalla maanantaina 3.2. klo 21.00 sekä kaksi kertaa uusintana.
Ohjelmaa juontaa Satu Tuomisto.
 
Alajärven Liikunta-Aalto tarjoaa ja kehittää vuoden 2020 aikana asukkailleen eli Team Alajärvelle tarjottavia liikunnan ja hyvinvoinnin palveluita. Liikunta-Aallossa on mukana useita urheiluseuroja ja yrityksiä, mikä mahdollistaa asiantuntevan liikunta- ja ravintovalmennuspalveluiden kehittämisen. Koko vuoden ajan toivotaan palautetta ja uusia ideoita liikunta- ja hyvinvointipalveluista kaikilta Team Alajärveläisiltä.
 
Liikunta-Aallon nettisivulla on koko Team Alajärven yhteinen harjoituspäiväkirja, johon pyritään kokoamaan valtaisa yhteismäärä liikuntasuorituksia. Kaikki voivat osallistua liikuntasuoritusten kirjaamiseen ja pienikin liikuntasuoritus kasvattaa yhteistä pottia.
 
Liikunta-Aalto on herättänyt kiinnostusta myös eri puolilla Suomea ja muutama kunta on jo kiinnostunut ottamaan käyttöön Liikunta-Aallon suunnittelemia ratkaisuja.

Sivuun voi käydä tutustumassa www.liikunta-aalto.fi
 

Lisätietoa: Henna Matintupa, projektipäällikkö, p. 040 5222656, henna.matintupa(at)alajarvi.fi