Alajärven Liikunta-Aalto 2020 -hankkeen tiedote 9.6.2020

Kuvakisa ja polkujuoksukisa Liikunta-Aallon Kalliojärven reitillä
 
Alajärven Liikunta-Aalto 2020 -hanke on kevään aikana tarjonnut polkujuoksuun ja kävelyyn tarkoitettuja erilaisia merkittyjä reittejä Alajärvellä. Uusin reitti kulkee Kalliojärven metsissä, pääosin Mika Paajasteen ja muiden maastopyöräilijöiden tekemää reittiä pitkin. Liikunta-Aallon merkitsemän reitin pituus on n. 5 km ja se on merkitty punavalkoisilla huomionauhoilla ja nuolilla. Lähtöpaikka on Kalliojärventiellä, risteyksessä ennen linjoja. "Reitille osuu ihan mukavasti mäkiä, joten kierroksesta saa hyvän treenin, juosten tai kävellen!", toteaa projektipäällikkö Henna Matintupa.
 
Kalliojärven reitille avataan nyt myös leikkimielinen kuvakisa ja polkujuoksukisa. Kuvakisaan voi ottaa osaa nappaamalla kuvan omalta lenkiltä Kalliojärvellä ja jakamalla kuvan Instagramissa käyttämällä tunnusta #teamalajärvi, Facebookissa Liikunta-Aallon sivulla tai lähettämällä kuvan Liikunta-Aallolle numeroon 040 522 2656. Voittajakuvan valitsee Team Alajärvi äänestyksellä ja se palkitaan Alajärvi-kuvakirjalla ja S-Market Alajärven sponsoroimalla juomapullolla!
 
Polkujuoksukisaan osaa voi ottaa Stravassa Kalliojärven segmentillä tai lähettämällä seurantatiedot lenkistä (esim. sports tracker) Liikunta-Aallolle. Voittajalle luvassa vähintäänkin Team Alajärven kovimman polkujuoksijan titteli!
 
Lisätiedot: projektipäällikkö Henna Matintupa,040 522 2656, henna.matintupa@alajarvi.fi

Kartta + kuva