Alajärven musiikkiopisto tiedottaa

Ilmoittautuminen kevään 2019 oppilasvalintoihin avattu

Ilmoittautumisaika Alajärven ja Soinin valintahaastatteluja varten jatkuu 23.5. saakka. Kannattaa toimia nopeasti, jotta saa varattua mieleisen ajan.  Valintahaastattelut pidetään viikolla 22. 

Varhaisiän musiikkikasvatuksen oppilaita otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Musiikkileikkikoulun, vauvamuskarin ja soitinmuskareiden ilmoittautumisaika jatkuu 16.6. saakka. 

Lisätietoja oppilasvalinta-sivulla

 

Kuljetusluvat

Mikäli musiikkiopiston ohjelman vuoksi henkilökunnan on tarpeen kuljettaa oppilaita esimerkiksi hoivakotivierailuja varten, tarvitaan asianmukaiset kuljetusluvat. Kuljettaminen tapahtuu aina kulloisenkin kuljettajan vastuulla. Kuljetuslupalomake on saatavissa tästä linkistä tai musiikkiopiston toimistolta. Jos lupaa ei ole, oppilas itse tai hänen huoltajansa vastaa oppilaan kuljettamisesta kyseiselle paikalle. 

 

Tiedote 8.1.2019

Tiedote on jaettu oppilaille paperitulosteena. Tiedote on saatavissa myös tästä.

Kevätkauden opetuspäivät

Kevätkauden opetus on alkanut  7.1.2019. Talviloma pidetään 25.2.–1.3.2019. Projektiviikolla 8.–12.4. on lukujärjestyksestä poikkeavaa ohjelmaa, kuten Jussi Jänis -musikaali ja erilaisia työpajoja. Kevätkauden opetus päättyy perjantaihin 24.5.2019 mennessä 

Suojele kuuloasi!

Musiikkia harrastavilla on erityinen syy suojella kuuloaan. Lue lisää kuulon suojelusta Kuuloliiton sivuilta

Järjestyssäännöt päivitetty

Uudet järjestyssäännöt ohjeistavat mm. kännykän käyttöä tunneilla. Uudet järjestyssäännöt astuivat voimaan 1.3.2019.