MESTARIPYÖRÄILIJÄKAMPANJAT

Kesän aikana on käynnissä alajärveläisille taas mestaripyöräilijäkampanja. Perinteisen kampanjan lisäksi lapsille on järjestetty oma kampanja omilla kilometreillä. Kampanja-aika on 1.5.-31.8.2022 ja kilometrit tulee ilmoittaa 15.9.2022 mennessä liikuntapalveluihin.

LASTEN MESTARIPYÖRÄILIJÄKAMPANJA

Lasten mestaripyöräilijäkampanjan tavoite on pyöräillä ikävuotesi x 20 oleva kilometrimäärä. Esimerkiksi 10-vuotiaan tulee pyöräillä 200km kampanjan aikana. Lasten kampanja on tarkoitettu kaikille alle 15-vuotiaille. Lasten mestaripyöräilijä tullaan palkitsemaan pokaalilla tai tuotepalkinnolla.

MESTARIPYÖRÄILIJÄKAMPANJA

Mestaripyöräilijän tavoite on pyöräillä 1000km kampanjan aikana. Mestaripyöräilijäkampanjassa kaikki tavoitteen saavuttaneet palkitaan pokaalilla tai tuotepalkinnolla.

KILOMETRIEN ILMOITTAMINEN

Kilometrit tulee ilmoittaa 15.9.2022 mennessä Alajärven kaupungin nettisivuilla olevan linkin kautta tai liikuntatoimistoon merja.korpela(at)alajarvi.fi tai p. 044 2970 215/Merja. Kilometrien ilmoittamisen yhteydessä tulee ilmoittaa myös, kumman palkinnon haluaa. Aikuisten nimet julkaistaan automaattisesti paikallislehdissä sekä Alajärven kaupungin nettisivuilla mestaripyöräilijöiden listassa. Jos et halua nimeäsi julkaistavan, ilmoita myös tästä kilometrien yhteydessä.

VIHKOPYÖRÄILY

Vihkopyöräilyssä Alajärven ja Lehtimäen alueella on merkattuja postilaatikoita, mistä löytyy pyöräilyvihko. Postilaatikot ovat Levijoella, Luoma-aholla, Paalijärvellä, Vimpelin ja Alajärven rajoilla, Kurejoella, Menkijärvellä, Pleunankylällä, Valkealammen tienhaarassa, Töysän rajalla, Rapakonpurolla, Hauta-ahon risteyksessä, Livonmäellä, Rantakankaassa, Länsikylän kentän tienhaarassa ja Härkänevalla.

Kartta vihkopostilaatikkojen sijainneista

Kaikkien 1.5.-30.9.2022 pyöräilyvihkoihin nimensä kirjanneiden kesken arvotaan JOPO-polkupyörä 10.10.2022. Jokainen nimi vihkossa on arpalippu arvonnassa, eli mitä useammin pyöräilee postilaatikolle, sitä suurempi mahdollisuus on voittaa JOPO-pyörä omakseen. Arvottava JOPO on esillä Alajärven Uimahallin aulassa.

Ajankohtaista

24.1.2023

Kuutamohiihto