Hankinnat

Alajärven kaupungin hankinnoissa noudatetaan avoimuuden, tasapuolisuuden, syrjimättömyyden ja suhteellisuuden periaatetta.

Hankinnat suoritetaan taloudellisesti ja tarkoituksenmukaisesti. Hankinnoissa on käytettävä hyväksi olemassa olevat kilpailumahdollisuudet ja pyrittävä ostajan kannalta kokonaistaloudellisesti edullisimpaan lopputulokseen.

Kestävän kehityksen periaatteet ja ympäristövaikutukset otetaan hankinnoissa huomioon tarjoajan kelpoisuusehtoja ja hankinnan kohdetta määritetltäessä sekä tarjousten arviointikriteerinä. Hankinnoissa huomioidaan materiaalin kierrätys ja uudelleenkäyttö tuotteen elinkaaren lopussa.

Hankinta voidaan keskeyttää perustelusta syystä. Kaupungilla on oikeus hylätä tarjoukset vain perustellusta syystä.

Alajärven kaupungin hankintaohje 1.1.2020 - (pdf)


Irrallaan tavattujen ja talteen otettujen koirien ja kissojen ja muiden seura- ja harrastuseläinten tilapäisen hoidon järjestäminen

Alajärven kaupunki pyytää tarjouksia talteen otettujen pieneläinten hoidon järjestämisestä 1.1.2021 alkaen Alajärven kaupungin alueella. Tarjoukset pyydetään jättämään 30.9.2020 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@alajarvi.fi. Tarjouspyyntöasiakirjat ovat saatavilla Alajärven kaupungin kotisivuilla (alla linkit) tai noudettavissa osoitteesta Alajärven kaupunki, kaupungintalo, Alvar Aallon tie 1, 62900 Alajärvi. Lisätietoja antaa hallintojohtaja Nina Pärssinen, puh. 040 757 0080, nina.parssinen@alajarvi.fi.

Alajärvellä 18.8.2020
Kaupunginhallitus

TARJOUSPYYNTÖASIAKIRJAT:

Tarjouspyyntö

Tarjouslomake