Tiedote 10.2.2020 / Alajärven Liikunta-Aalto 2020

Lähes 50 starttasi lasten hiihtokisoissa Valkealammella

Valkealammella hiihdettiin la 8.2. lasten hiihtokilpailut ja vietettiin koko perheen hiihtopäivää. Tapahtumassa nähtiin paljon punaisia poskia ja hienoja hiihtosuorituksia, kun kisaan starttasi lähes 50 nuorta hiihtäjää. Kaikki hiihtäjät saivat kaulaansa mitalin.

Kisan järjesti Lehtimäen Jyske, Alajärven Ankkurit ja Alajärven Liikunta-Aalto 2020. 

 

Ystävänpäivän kävely Pallohallissa

Perjantaina kävellään Alajärven Pallohallissa Ystävänpäivän kävely 10.30-11.30. Kävelyn lisäksi luvassa on yllätysohjelmaa. Kävelyn päälle järjestetään yhteinen venyttelytuokio, jonka vetää Merja Korpela.

Ystävänpäivän kävelyn järjestää Liikunta-Aalto 2020 ja Alajärven liikuntatoimi. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki!

 

Oletko jo kirjannut omia liikuntasuorituksiasi Team Alajärven yhteiseen pottiin?

Mikä ikinä liikuntasuorituksesi olikaan, kirjaamalla sen sivullamme www.liikunta-aalto.fi kasvatat Team Alajärven yhteistä liikuntasuorituspottia ja osallistut samalla arvontoihin. Arvomme hyviä palkintoja, kun tiimin liikuntasuoritusten yhteismäärä ylittää tiettyjä välitavoitteita. Seuraava välitavoite on 5000 km  tai 1000 h. Kun jompikumpi näistä täyttyy, arvotaan uimahalliin 10 x kortin. Team Alajärven liikuntasuoritusten kokonaissaldo näkyy ajantasaisena sivullamme www.liikunta-aalto.fi Eiköhän kerätä 5000 km tai 1000 h täyteen jo tällä viikolla!

Kirjata voi kaikkia liikuntasuorituksia ja niitä voi kirjata yhden tai useamman kerralla, vaikka koko alkuvuoden suorituksen kerralla. Kirjatessa tulee myös ilmoittaa, saako nimeäsi julkaista. Tämä kysytään siksi, että haluaisimme julkaista esim. 10 eniten hiihtokilometrejä keränneiden nimet. Yksittäisiä suorituksiä ei julkaista missään. Mikäli nimeä ei saa julkaista, kasvattaa kirjaus silti yhteistä pottia ja suorituksen kirjaaja on mukana arvonnoissa.


Lisätietoja: Henna Matintupa, projektipäällikkö, p. 040 522 2656, henna.matintupa@alajarvi.fi