Uinninvalvojan toimi

Alajärven sivistystoimi julistaa haettavaksi uinninvalvojan toimen alkaen 15.2.2020, Alajärven uimahalli.

Alajärven kaupungin sivistyslautakunta tuottaa laadukkaita vapaa-ajan palveluja Alajärven ja Vimpelin alueella.

Haemme uinninvalvojaa Alajärven uimahalliin. Edellytämme hakijalta kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työhön sekä monipuolisia yhteistyötaitoja, asiakaslähtöisyyttä ja halua työskennellä pitkäjänteisesti yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Aikaisempi kokemus valvonta- ja uimahallityöskentelystä katsotaan eduksi. Myös oma uintitausta ja suoritetut ensiapukurssit katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä työkokemusta ja aitoa kiinnostusta tehtävään. Valitun henkilön tulee läpäistä hengenpelastajan testiuinti.

Kelpoisuusehtona on SUH:n uinninvalvojakurssin hyväksytty suorittaminen ja riittävä käytännön kokemus toimeen liittyvistä tehtävistä. Työaika on 38,75 h/vko, tehtäviin kuuluu ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävän palkkaus on KVTES:n mukainen. Työ alkaa 15.2.2020 tai sopimuksen mukaan. Toimessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 30.1.2020 klo 12.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi kautta tai os. Alajärven kaupunki, Sivistystoimi, Sairaalatie 3, 62900 ALAJÄRVI. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset pyydetään nähtäväksi haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja:
hallimestari Olli Ojanperä p. 040 138 6221 olli.ojanpera(at)alajarvi.fi  tai
sivistystoimenjohtaja Esa Kaunisto p. 044 297 0228, esa.kaunisto(at)alajarvi.fi

Alajärvi 10.12.2019
Sivistystoimenjohtaja