Alajärvellä järjestettävät tapahtumat näkyviin – Lisää tapahtumasi yhteen paikkaan ja se näkyy samalla monessa paikassa!

Alajärven kaupunki on ottanut aktiiviseen käyttöön Etelä-Pohjanmaan liiton ylläpitämän EP-tapahtumakalenterin. Kalenteriin lisätyt Alajärvellä järjestettävät tapahtumat näkyvät nyt myös Alajärven kaupungin kotisivuilla ja Visit Alajärvi -sivulla. Alajärven kaupunki kannustaa nyt kaikkia Alajärvellä tapahtumia järjestäviä tahoja lisäämään tapahtumat kyseiseen kalenteriin!

Kalenterin käyttö ja käyttöönopastustuokiot 23.2.

EP-Kalenteri on sekä käyttäjille että ilmoittajille maksuton tapahtumakalenteri verkossa. Tapahtumajärjestäjät syöttävät itse tapahtuman tiedot kalenteriin. Tietojen lisääminen on helppoa ja vaatii ensimmäisellä kerralla rekisteröitymisen. Tapahtumakalenteriin ovat tervetulleita niin pienet kuin isotkin tapahtumat.

Etelä-Pohjanmaan liitto järjestää kaksi kaikille avointa etäopastustuokiota Etelä-Pohjanmaan tapahtumakalenterin käytöstä keskiviikkona 23.2.2022. Tarjolla on kaksi täysin samansisältöistä tuokiota: klo 14–15 ja klo 18–19. Opastukset toteutetaan Microsoft Teams -sovelluksen avulla.

Ilmoittautuneet saavat sähköpostiin linkin osallistumista varten edellisenä päivänä. Ilmoittaudu mukaan:
https://forms.office.com/r/b6LTBKTUn6

Yksi tapahtuman tallennuspaikka, monia kalenterinäkymiä

E-P kalenteriin lisätyt Alajärvellä järjestettävät tapahtumat näkyvät nyt automaattisesti myös Alajärven kaupungin kotisivuilla etusivulla osoitteessa alajarvi.fi sekä Visit Alajärvi -sivustolla tapahtumissa visitalajarvi.fi.  Lisäksi EP-kalenteriin lisätyt tapahtumat näkyvät mm. Visit Lakeus -sivustolla.