Puistot

Tervetuloa viihtymään! 

Puistot ja viheralueet ovat keskeinen osa kaupunkikuvaa. Puistoissa pääsee nauttimaan hoidetusta ympäristöstä ja ihailemaan monipuolista kasvillisuutta. 

Puistot antavat vierailijoille mahdollisuuden virkistäytymiseen, viihtymiseen, liikkumiseen, sosiaalisiin tapaamisiin ja tilaisuuksiin – samalla hiljentymiseen sekä luonnosta nauttimiseen. Puistot ovat loistavia kohtaamispaikkoja, joissa asioita tehdään yksin ja yhdessä. 

Järvikadun puisto 

Järvikatu, 62900 Alajärvi 

Järvikadun puisto on nurmialue, jossa on istutusalueita sekä kiinteitä kausi-istutusaltaita. Puistossa on istumapenkkejä oleskeluun. Puistoa ei ole valaistu. 

Tässä puistossa ei ole talvikunnossapitoa. 

Hoitoluokka A2, A3 

Myllyvainion puisto 

Keskuskatu, 62900 Alajärvi  

Myllyvainion puisto on iso nurmialue Alajärven keskustassa Kurejoen varrella. Puistossa on runsaasti istutusalueita ja perennojen näytemaa. Puistossa on istumapenkkejä oleskeluun, penkki-pöytä -yhdistelmä omien eväiden syöntiin sekä katos.  Puistoa ei ole valaistu. 

Tässä puistossa ei ole talvikunnossapitoa. 

Hoitoluokka A2, A3 

Tuluutin rantapuisto 

Tuluutintie, 62900 Alajärvi 

Tuluutin rantapuisto on nurmialue Alajärven keskustassa Kurejoen varrella sairaalasillan kupeessa. Puistossa on runsaasti istutusalueita. Puistossa on istumiseen ja oleskeluun soveltuva kiviryhmä. Puistoa ei ole valaistu. 

Tässä puistossa ei ole talvikunnossapitoa. 

Hoitoluokka A2, A3 

Yhteystiedot

TEKNINEN TOIMI
Yleiset alueet
 

Yhteystiedot 

Juuso Pikkukangas
Kuntatekniikan päällikkö
p. 040-6800 324
juuso.pikkukangas(at)alajarvi.fi 

Niina Jussinmäki
Puutarhuri
p. 040 662 9211
niina.jussinmaki(at)alajarvi.fi 

Ajankohtaista