Kurssit ja opinto-ohjelma

Henkilörekisteri

Ilmoittautumisen yhteydessä kerätään henkilötietoja, joita ei luovuteta ulkopuolisille. Tietoja kerätään opiskelijoiden identifioimiseksi sekä kurssimaksujen laskutusta varten. Tiedot koulutustaustasta ja toimialasta kysytään tilastokeskusta varten.

Netti-ilmoittautumisen ohjeet löytyvät netti-ilmoittautumissovelluksen yläpalkista kohdasta ”Ohjeita”

Netti-ilmoittautumisen harjoittelua varten löydät opinto-ohjelman lopusta kurssin ” ILMOITTAUTUMISEN HARJOITTELU”, kurssinumero 0001. Siellä voit harjoitella ilmoittautumiskäytäntöä sitoutumatta mihinkään.

Ilmoittautumisen tarkistus ja peruuttaminen

Voit tarkastella omia ilmoittautumisia ja tehdä peruutuksen Omat ilmoittautumiseni -kohdasta, jos olet antanut ilmoittautuessasi toimivan sähköpostiosoitteen.

Opistokohtainen peruutus- ja maksukäytäntö

Maksuttoman peruutuksen kursseille voi tehdä viimeistään 4 (neljä) arkipäivää ennen kurssin alkua ilmoittamalla siitä opiston toimistoon puhelimitse. Voit tehdä peruutuksen netti­ohjelman kautta, jos olet antanut ilmoittautuessasi toimivan sähköpostiosoitteen. Jos peruutus tehdään alle 4 päivää ennen kurssin alkua, laskutamme kurssimaksusta 50%, vähintään 15 euroa. Jos peruminen tapahtuu kurssin jo alettua tai jos opiskelija jättää tulematta kurssille sitä perumatta tai keskeyttää kurssin, peritään kurssimaksu kokonaan.

Poikkeus: Pitkät koko lukuvuoden kestävät kurssit voi peruuttaa vielä ennen toista kokoontumiskertaa eli heti ensimmäisen kokoontumiskerran jälkeen. Peruutus on tehtävä suoraan opiston toimistoon tai netti-ilmoittautumisjärjestelmään. Opettajalle ilmoittaminen ei riitä. Jos peruminen tapahtuu tämän ajankohdan jälkeen tai opiskelija keskeyttää kurssin myöhemmin, kurssimaksu peritään kokonaan.

Maksamattomat kurssimaksut ovat este ilmoittautumiselle.

Mikäli kurssilaisia ilmoittautuu liian vähän, kansalaisopisto peruu kurssin. Tällöin peruuntumisesta ilmoitetaan ennakkoilmoittautuneille joko tekstiviestillä tai puhelimitse.

Yhteystiedot

JÄRVI-POHJANMAAN KANSALAISOPISTO
Sairaalatie 3
62900 ALAJÄRVI
044 2970 310, 044 2970 311
kansalaisopisto@alajarvi.fi

Toimisto on avoinna ma-to klo 9 -11 ja 12-15

Rehtori
Titta Väänänen
044 2970 311
titta.vaananen@alajarvi.fi

Toimistosihteeri
Maria Isotalo
044 2970 310
maria.isotalo@alajarvi.fi

Laskutusosoite kansalaisopiston, kuvataidekoulun ja käsityökoulun tavaralaskuille

Alajärven kaupunki
Järvi-Pohjanmaan kansalaisopisto
Maria Isotalo
PL 29
62901 ALAJÄRVI