Elinkeinotoiminta

Elinkeinopalvelujen tehtävänä on osaltaan vahvistaa turvallista ja viihtyisää elinympäristöä, elinvoimaisia kyliä, laadukkaita ja kustannustehokkaita kuntapalveluita, ennakkoluulotonta yrittäjyyttä, monipuolisia kaupan ja vapaa-ajan palveluita sekä avointa ja innostavaa ilmapiiriä.

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy

Vuoden 2009 alusta lähtien Alajärven kaupungin elinkeinopalveluista on vastannut Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy.

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy on Alajärven kaupungin, Soinin ja Vimpelin kuntien sekä alueen 22 yrityksen ja pankin yhteisesti omistama elinkeinoyhtiö. Yhtiö tarjoaa yritys- ja kehittämispalveluja pääasiassa toimialueen osakaskunnille ja -yrityksille.

Toimitilat ja teollisuustontit

Toimitilat -palvelu on tarkoitettu pääasiassa Järvi-Pohjanmaan seudulla toimiville, toimintansa aloittaville sekä alueelle siirtyville tai laajentaville yrityksille. Toimitilat -palvelusta löytyy Alajärven, Soinin ja Vimpelin vapaat toimitilat ja yritystontit. Tiloja voi hakea käyttötarkoituksen (liike-, toimisto-, teollisuus-, varasto-, muu tila) tai kunnan (Alajärvi, Vimpeli, Soini) mukaan. Voit ilmoittaa vapaan toimitilasi tai tonttisi palveluumme ilmaiseksi! Ilmoitusta varten tarvitset tilan tai tontin perustiedot kuten sijainnin, pinta-alan, hinnan ja varustelun sekä hyvälaatuisia valokuvia.

Yrittäjän neuvontapalvelut

Yritys- ja palveluhakemisto:

Hyödyllisiä linkkejä:

Yrityspalvelut Etelä-Pohjanmaa

Yhteystiedot

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy
Hoiskontie 25
62900 Alajärvi
info(at)jpyp.fi
http://www.jpyp.fi