Alajärvi juhlii Onni Kivipellon The Voice of Finland -voittoa Kitron stadionilla musiikin kera

Mediatiedote 5.5.2023

Alajärven kaupunki järjestää The Voice of Finlandin voittaneelle Onni Kivipellolle voitonjuhlat Kitron stadionilla lauantaina 13.5. Ovet aukeavat klo 19.00 ja ohjelma alkaa klo 19.30. Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille.

Vappua edeltävänä perjantaina Kitron stadionin kisakatsomo riehaantui, kun alajärveläinen Onni Kivipelto julistettiin ylivoimaisella äänten enemmistöllä The Voice of Finlandin voittajaksi. Tapahtuman lopuksi kaupunginjohtaja Vesa Koivunen huudatti yleisöä kysymällä, josko Kitrolla järjestettäisiin myös voitonjuhla. Vastaus yleisöltä oli yksiselitteinen – juhlat järjestetään.

Yhteisökoordinaattori Tuomas Lahdenperä paljastaa, että ohjelmassa on ainakin musiikkia.
–  Vaikka kyseessä onkin Onnin juhlat, myös hän on luvannut esittää kappaleen tai pari. Lisäksi luvassa on myös mukavaa symboliikkaa, kun Susanna Erkinheimo, edellisen vuoden voittajana, tulee esiintymään voitonjuhlassa. Muu ohjelma tarkentuu vielä lähempänä tapahtumaa.

–  Voitonjuhlaa edeltävä “kisakatsomo” oli menestys ja tunnelma oli käsinkosketeltava. Olisihan se mukava nähdä, että tässä juhlassa pystyttäisiin laittamaan vielä paremmaksi, pohtii elinvoimajohtaja Jaakko Aninko.

Alajärven kaupunki onnittelee Onni Kivipeltoa voitosta ja toivottaa kaikki tervetulleiksi voitonjuhlaan!

Kioski/kahvio palvelee tapahtuman aikana.

Lisätietoja:
Elinvoimajohtaja Jaakko Aninko p. 040 352 8807, yhteisökoordinaattori Tuomas Lahdenperä p. 044 297 0271