Mediatiedote 29.4.2021 / Hallinto ja taloustoimi

Alajärven kaupungin kesämarkkinointi 2021 ja uusien verkkosivujen julkaiseminen

Alajärven kaupunki haluaa kesän 2021 markkinoinnillaan vahvistaa Alajärven positiivista kaupunkikuvaa, houkutella uusia asukkaita ja kesäasukkaita sekä haastaa kaikki kaupungin asukkaat Alajärveä markkinoimaan!

Alajärven kaupungin kesälehti 2021

Alajärven kaupunki on julkaissut 64-sivuisen, aikakausilehtityyppisen kesälehden kesälle 2021. Lehti tuo esiin monipuolisesti mm. alajärveläistä palvelutarjontaa, yritystoimintaa ja käyntikohteita. Lehti on tehty yhteistyössä Woodsfield Oy:n kanssa.

Lehden painosmäärä on 15 000 kpl. Lehtiä on postitettu yli 5 000 kpl Alajärven kesäasukkaille sekä Alajärvellä asuneille potentiaalisille paluumuuttajille. Loput lehdet eli n. 10 000 kpl ovat jaossa mm. alajärveläisissä yrityksissä, mistä jokainen voi noutaa omansa.

Alajärven kaupungin uudet verkkosivut julkaistaan 4.5.2021!

Alajärven kaupungin uudet ja odotetut verkkosivut julkaistaan ti 4.5.2021. Sivut löytyvät entisestä osoitteesta alajarvi.fi. Sivut on toteutettu yhteistyössä Valakia Oy:n kanssa.

Kaupungin kotisivuista on pyritty tekemään aikaisempaa selkeämmät ja helposti saavutettavat. Myös yhteystietojen löydettävyyttä on kehitetty.

Toivoimme asukkailta palautetta erityisesti sivujen selkeyden ja palvelujen löydettävyyden kehittämiseksi. Palautteen voi lähettää kotisivujen palauteosion kautta!

Visit Alajärvi -verkkosivu

Alajärven kaupunki julkaisee toukokuun alkupuolella myös toisen verkkosivuston – Visit Alajärvi (visitalajarvi.fi). Sivusto palvelee erityisesti matkailijoita, mutta myös kaupungin asukkaita. Sivulle kerätään yhteen alajärveläisiä palveluita – mm. ruokapaikkoja, kahviloita, nähtävyyksiä ja käyntikohteita. Visit Alajärvi -verkkosivujen sisältö tulee täydentymään kesän ja syksyn 2021 aikana. Jos sinulla on tiedossa Alajärvellä hyvä käyntikohde, anna vinkkiä osoitteessa visitalajarvi.fi/ilmoitakayntikohde (sivu aukeaa viim. 6.5.!).

Etelä-Pohjanmaan matkailukalenteri

Visit Alajärvi -verkkosivustolla otetaan käyttöön Etelä-Pohjanmaan matkailukalenteri  (https://www.epkalenteri.fi). Kalenteri poimii Visit Alajärvi -sivulle Alajärvellä järjestet-tävät tapahtumat. Toivomme, että kaikki tapahtumajärjestäjät, seurat ja yhdistykset, lisäisivät omia tapahtumiaan Etelä-Pohjanmaan matkailukalenteriin, jolloin saataisiin koottua kattavasti Alajärven tapahtumat yhteen paikkaan.

Ilmianna kaveri -kampanja!

Tiedätkö kaverin, jonka pitäisi asua Alajärvellä? Alajärven kaupunki haastaa Alajärven markkinointiin mukaan kaikki asukkaat – tekemään ilmiantoja kavereista, jotka asuvat liian kaukana ♥.

Alajärven kaupunki haluaa lähestyä ilmiannettuja potentiaalisia uusia alajärveläisiä kertomalla pikkukaupungin mukavuuksista ystävällisellä kirjeellä ja kaupungin uudella kesälehdellä.

Alajärven kaupunki toivoo, että nykyiset asukkaat lähtisivät mukaan markkinoimaan Alajärveä – eli tekemään ilmiantoja! Niitä toivotaan ajalla 6.–31.5. sivulle visitalajarvi.fi/ilmiannakaveri.

Ilmiantajien kesken arvotaan vuoden uinnit Alajärven uimahallissa!

Lisätietoja:
hallintosihteeri Henna Matintupa, henna.matintupa(at)alajarvi.fi, p. 040 522 256
hallintojohtaja Nina Pärssinen, nina.parssinen(at)alajarvi.fi, p. 040 757 0080
kaupunginjohtaja Vesa Koivunen, vesa.koivunen(at)alajarvi.fi, p. 044 297 0213
Jussi Metsäpelto, Woodsfield Oy, p. 044 505 0567