Sisäliikuntatilojen haku

ALAJÄRVEN SISÄLIIKUNTATILAT

Alajärven sisäliikuntatilojen vakiokäyttövuorot on haettavissa 17.5.2024 mennessä.
Hakemukset tehdään sähköisen hakulomakkeen kautta tai lähettämällä lomake Alajärven kaupunki/liikuntapalvelut Sairaalatie 3 62900 Alajärvi tai salla.hemminki(at)alajarvi.fi

Alajärven sisäliikuntatiloihin kuuluvat:
-Alajärven monitoimihalli (3 lohkoa ja yu-alue)
-Koulukeskus (2 lohkoa)
-Hoiskon koulu
-Paalijärven koulu
-Myllykankaan koulu
-Uusikylän koulu

Muut sisätilat:
-Valkealammen sauna 17.5.2024 mennessä

Liikuntatilojen käyttövuorot kaudelle 2024-2025 ovat kaikkien yksityisten henkilöiden, yritysten, urheiluseurojen ja muiden yhteisöjen haettavana.

Hakemuksessa tulee olla seuraavat tiedot: hakija, ryhmä, täysi-ikäisen vastuuhenkilön nimi (vuorolla paikalla), osoite, sähköpostiosoite ja puh.numero, tila jonka käyttöoikeutta haetaan, käyttökausi, viikonpäivä ja kellonaika sekä laskutusosoite, Y-tunnus tai henkilötunnus. Kaikki tiedot tulee olla täytettynä vuoron myöntämistä varten.


Alajärven Pallohallin (ylipainehalli)

Alajärven pallonhallin vakiokäyttövuorot on haettavissa 15.10. mennessä.
Hakemukset tehdään sähköisen hakulomakkeen kautta tai lähettämällä lomake Alajärven uimahalli Urheilutie 2 62900 Alajärvi tai uimahalli(at)alajarvi.fi.

Haetusta käyttövuorosta tultava selville haluttu: hakija, ryhmä, täysi-ikäisen vastuuhenkilön nimi (vuorolla paikalla), osoite, sähköpostiosoite ja puh.numero, tila jonka käyttöoikeutta haetaan (koko kenttä tai yu-alue), käyttökausi, viikonpäivä ja kellonaika sekä laskutusosoite, Y-tunnus tai henkilötunnus. Kaikki tiedot tulee olla täytettynä vuoron myöntämistä varten.

Alajärven Pallohallin (ylipainehallin) käyttövuorot ovat kaikkien urheiluseurojen, yritysten, yksityisten henkilöiden ja muiden yhteisöjen haettavana.

Yksittäisiä vuoroja talvi- ja kevätkaudelle myönnetään aikaisintaan 18.10. alkaen. Hakemukset tulee tehdä Alajärven uimahallin kautta sähköisellä lomakkeella, sähköpostilla uimahalli(at)alajarvi.fi tai soittamalla Kahvio Aallotar 040 6433 145.


Ajankohtaista

8.12.2023

Vauvauinti